Hirdetés

Lineage Eternal: Twilight Resistance - bejelentették a G-Staron

|

A Lineage Eternal voltaképp nem más, mint a Lineage III.

Hirdetés

A világ legnagyobb mmo-s játékshowja, a G-Star épp most zajlik dél-Koreában. Bár a szakma nem várta, de az NCSoft jól bejelentette a Lineage III-at Eternal alcímmel és Twilight Resistance al-alcímmel. 

A történet szerint a világ a gonosz uralma alatt nyög, amikor 200 év után fiatal, tettrekész hősök jelennek meg, akik hajlandóak és tudnak harcolni a gonoszság ás az elnyomás ellen. A screenshotokon is látszik, hogy ez egyfajta Diablo III nézetű MMO lesz, amelyben az egér húzkodásával és a gomb lenyomásával (drag and hold) tudunk majd varázsolni - valahogy így:

Ilyenkor amerre jár a varázslat, esetleg mindenkit képes megsebezni, jó mi?

A játék PvE és PvP módokkal is rendelkezik és a hatalmas, eddig nem látott méretű csatákra öszpontosít legfőképpen - amolyan Dynasty Warriors feeling várható. Tárgyakat is lehet használni, sőt a várostromkor a szövetségeseink vállára is lehet majd állni. Smart View kameranézet is várható, amikor a nagy csatában a program automatikusan álíltja majd a kamerát, hogy mi csak a csatározásra öszpontosíthassunk. Eddig 3 osztályt mutattak be: Warrior, Mage és Elemental Archer. 

Koreában elvileg november 10-től elérhető (gondolom a bétája), európai megjelenéséről egyelőre nincs hír.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)