Hirdetés

Lionhead - bejelentés a GamesCom-on

|

Már négy napja folyik a találgatás azzal kapcsolatban, hogy a Lionhead mégis mit akar a naponta változó hivatalos honlap nyitóoldalával.

Hirdetés

Először csütörtökön jelent meg Che Guevara forradalmár képe, illetve egy hozzá kapcsolódó idézet, valamint a 6-os szám. Egy nappal később változott a helyzet, akkor már Maximillien Robespierre képében, s a tőle származó idézetben gyönyörködhettünk, az 5-ös számmal kísérve. Tegnap már megint nem az volt a helyzet, mint ezelőtt, ezúttal Abraham Lincoln mosolygott vissza ránk a már megszokott idézettel a képe alatt, illetve a 4-es szám. És ezzel eljutottunk a mai naphoz.

Ma aki már ellátogatott a Lionhead oldalára, úgy mint én, az elsőként szembesülhetett Arisztotelész képével, s hiszitek vagy sem, egy idézettel, és na vajon melyik szám van a háttérben? Persze, hogy a 3! Hogy mi a közös a fenti emberekben? Mindannyian forradalmárként is tevékenykedtek megannyi más dologgal együtt. Mivel a GamesCom is pontosan 3 nap múlva veszi kezdetét, ezért minden bizonnyal ott várhatunk egy nagy bejelentést. Talán a Fable 2 szabadul fel konzol exkluzivitása alól? Vagy egy teljesen új játékot üdvözölhetünk? Meglátjuk a GamesCom-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)