Hirdetés

Lionhead - Sem Justice, sem Survivors projekt nem létezik

|

A minap felbukkant pletykák szerint két új projekten dolgozik a Peter Molyneux és a Lionhead. A kása időközben kihűlt.

Hirdetés

Több forrás, egyebek mellett a Destructoid is készpénzként közölte, hogy két új projekten dolgozik a Peter Moyneux vezette Lionhead Studios. Történt ugyanis, hogy a koncepciórajzokban utazó Leading Light oldalán felbukkant néhány hangulatos festmény, ami összeköttetésbe hozható a Microsoft tulajdonában lévő brit csapattal. Az egyik Justice névre hallgat, s egy politikai thriller benyomását kelti, míg a Survivors projekt egy katasztrófa sújtotta város túlélőinek vízióját vetíti elénk.


justice.jpg


Bár a képek érdekes koncepciókra engednek következtetni, a Lionhead szóvivője közölte, hogy ezek régi, soha be nem jelentett tervek koncepciórajzai, tehát semmi olyasmi, amin mostanában, vagy a jövőben dolgoznának. Döntse el mindenki maga, hogy ez most nekünk jó-e, avagy sem!


survivors.jpg


P. S.: További képekért kattintsatok a linkekre!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)