Hirdetés

Ma hivatalosan is bezárt a Lionhead Studios

|

A Lionhead Studios, a csapat, akiknek a Fable és Black & White sorozatokat köszönhettük, hivatalosan is bezárta kapuit. Köszönünk mindent, srácok.

Hirdetés

Még március elején érkezett a hír, hogy bezár a Lionhead, és ezzel együtt a kukába kerül a Fable Legends. Sajnos hiába zajlottak még tárgyalások, ma hivatalosan is bezárt a stúdió. Az utolsó lekapcsolta a villanyt, kattant a zár.

"Megerősíthetjük, hogy az alkalmazottakkal folytatott 6 hétnyi tárgyalást követően arra a döntésre jutottunk, hogy bezárjuk a Lionhead Studiost" - nyilatkozta a Microsoft szóvivője az Eurogamer újságírójának.

"Csak teljes szívünkből hálálkodni tudunk a Lionhead csapatának, amiért nagyban hozzájárultak az Xbox sikerességéhez, és az ipar fejlődéséhez" - szól a közlemény. A stúdió dolgozói a Twitteren búcsúztatták el munkahelyüket.

Azért a srácokat nem kell félteni, már több kiadó és fejlesztőcsapat jelezte, hogy szívesen fogadják őket új otthonukban. Köszönjük a rengeteg kiváló játékot Lionhead, sok sikert mindenkinek a továbbiakban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)