Hirdetés

Lips - Szereted a jó zenét és a jó bulikat?

|

A Microsoft így kíván betörni a partyjátékok piacára, a karaoke kedvelői pedig részt vehetnek a játék hazai bemutatóján.

Hirdetés

A Guitar Hero és a Rock Band, no meg a Dance Dance Revolution és társai mintájára a Microsoft felkérésére készítette el nekünk az iNiS csapata a Lips címre keresztelt kareoke játékot. A csak és kizárólag Xbox 360-ra megjelenő alkotás mozgásérzékeny mikrofonnal érkezik, s a játékosoknak megadatik a lehetőség, hogy a 40 dalból álló alapcsomag mellett saját mp3-4-5...stb. lejátszójuk tartalmára is danolászni kezdjenek egy jól sikerült házibuli közepette.
November 19-én este 20 órakor kerül megrendezésre a hazai Lips premier party, amin úgy vehetünk részt, hogy a következő címre (v-agkova@microsoft.com) elkülditek, hogy szerintetek melyik az öt legjobb szám, ami az exkluzív dallistán fellelhető. Segítséget itt találtok. Igyekezzetek, mert a jelentkezés még ma lezárul!

lips_stills001.jpg


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)