Hirdetés

Ilyen jelszavad ne legyen - a legbénábbak toplistája

|

Nem véletlen, hogy számos helyen figyelmeztetik a felhasználókat a megfelelő erősségű jelszavak használatára. A LinkedIn feltört fiókjainak legkevésbé átgondolt jelszavai szolgáljanak elrettentő példaként.

Hirdetés

Az Űrgolyhók című film egyik emlékezetes jelenete, amikor a király keserű arccal megadja a titkos kódot. "Tehát a kombináció 1-2-3-4-5. - Ez a leghülyébb kombináció, amit életemben hallottam. - Érdekes, ez a kombinációja a bőröndömnek is".

A LinkedIn sem kerülhette el sorsát, mint ahogyan például a Diablo III játékosait is sorra érik a kellemetlen meglepetések. Fontos tehát a megfelelő jelszó, bármilyen accountról legyen is szó, mert ha nem vagyunk elég elővigyázatosak, akkor mindennek vége. A nonstopÜZLET cikkéből kiderül, hogy melyek voltak a legbénább jelszavak, szóval ilyeneket inkább ne.


1,2,3,4,5

xroix PMA | Myspace Video

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)