Hirdetés

Little Big Adventure - remake és folytatás?

|

Ismerősen cseng a Little Big Adventure név? A nosztalgiához nem kell a régiségek között kutatni, ugyanis hamarosan visszatér a nagy klasszikus. Két formában is.

Hirdetés

Még augusztusban kezdődött az Adeline Software International, Little Big Adventure című játékából készülő remake/remix változat lehetőségének boncolgatása. Ez nem álom többé, ugyanis a széria szülőatyjai Didier Chanfray, Frédérick Raynal és Sébastien Viannay megerősítette, hogy a darab fejlesztési munkálatai már nagyban folynak. 

Ha ez nem lenne elég, egy esetleges új Little Big Adventure lehetőségét is meglobogtatta a trió. Elmondásuk szerint a remake többek között tesztalanyként is szolgál majd a bűvös 3. részhez feltornyosult ötletek alkalmazására. Ahogy a trió mondotta: „A játékok teljesen mások manapság és mi sem akarunk megrekedni a 90-es években.” 

Persze mi sem akarunk, szóval részünkről jöhet remake, folytatás, amit csak a drága francia elmétek kíván, srácok.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)