Hirdetés

Little Big Planet 2 - Gyűjtői kadás Európának is

|

Szerényebb tartalommal, de Európában is lesz gyűjtői kadás

Hirdetés

Európa is megkapja "majdnem" ugyanazt a Little Big Planet 2 gyűjtői kiadást, mint amit az USA-nak jelentettek be még a nyáron. De könnyen meglehet, hogy pont a legjobb dolgok maradtak ki a csomagból.

A soványka európai kiadás egy fém dobozban érkezik ami természetesen tartalmazza magát a játékot, öt új PSN avatárt, hét letölthető ingame rucit TRON, Toy Story, Muppets, és állatos témában, illetve Jak & Daxter és Ratchet & Clank jelmezeket is kapnak azok, akik előrendeléssel vásárolnak. S hogy miért nincs valódi gyűjteni való az európai gyűjtői változatban: az amerikaihoz képest nem került a csomagba a Sackboy plüssfigurája, illetve az a kétdarabos videojáték-támasztó, amivel játékgyűjteményünket lehet kordában tartani. Inkább nem fordítom le, mi megy emiatt a PS Blogon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)