Hirdetés

Little Big Planet 2 - Több mint egy játék

|

A következő GameInformerben debütáló Little Big Planet 2-ben saját játékokat is kreálhatunk majd

Hirdetés

A Little Big Planet az egyik olyan játék, amiért érdemes egy PS3-ra beruházni. Az első részben ugye tudtunk pályákat szerkeszteni (nem is akármilyeneket), a most debütáló Little Big Planet 2-ben viszont saját játékokat is gyárthatunk.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a Little Big Planet 2 többé nem egy „egyszerű" platformer. Mert ha van egy kis kreativitásunk, a folytatásban kreálhatunk akár shootereket, versenyjátékot, puzzle-t, RPG-t, RTS-t, mindent, s ezt ráadásul a kontrollerre szabott egyszerűséggel. Emellett könnyített járműkreálást is kapunk, ami annyiból áll, hogy egy „Direct Control Seat" nevű eszközt a ragasztunk szerkesztőben járművünkre (vagy bármi másra, min mondjuk egy botra), majd megadjuk az irányítás mikéntjét, és máris mi szabjuk meg, hogy merre menjen. Sőt, zsákembereink MI-jét is megszabhatjuk majd, mint például hogy féljen a magasságtól, és hasonlók. De ez még mindig nem minden, mivel saját készítésű cut scene-eket és HUD-ot is gyárthatunk, saját hangjainkat tehetjük a játékba, és összefűzhetjük azokat a pályákkal. Szóval most már tényleg időszerű lenne egy PS3 vétel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)