Hirdetés

Little Devil Inside - már jövőre megjelenhet az izgalmas RPG

|

A túlélőjáték több éves fejlesztése lassan a végéhez közelít.

Hirdetés

A Neostream Interactive projektje végre célegyenesbe ért, és úgy tűnik, hogy jövőre már sikerül is kiadniuk az eredetileg 2015-ben bejelentett RPG-t.

Hirdetés

A Little Devil Inside igyekszik több zsáner legjobb elemeiből meríteni, hogy egy nagyon érdekes elegyet létrehozva egy emlékezetes és minőségi játék legyen. A fejlesztők az Inven Globalnak adott interjúban elmondták, hogy az RPG sztorija legalább 20 órás, míg az egész játék minimum 80 órás szórakoztatást fog nyújtani. A történet szerint pedig egy egyetemi projekt keretein belül kell különböző szörnyek után kajtatni a világban, majd a biztonságos városban megpihenni, és leadni a megszerzett tárgyakat.

A Borderlandséhoz hasonló méretes térképen különböző zónákat deríthetünk fel a tengeri, sivatagi és a hegyi kalandokat is beleértve. A karaktereinkre pedig egy Simsre emlékeztető rendszerben kell gondozni, mert különböző igényeik lesznek. A figurák viszont nagyon is pótolhatóak, elhullásukkor csak a következővel össze kell gyűjteni a hátramaradt csomagokat.

A Little Devil Inside QA tesztelése valamikor 2018 közepe-vége felé kezdődik, és hamarosan azután már meg is jelentetnék a játékot. Az biztos, hogy nagy elvárásokat állított a fejlesztőcsapat önmaguk, és a rajongók felé is - remélhetőleg tényleg sikerül maradandót alkotniuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)