Hirdetés

Little Inferno - Gyere babám, gyújtsál lángra

|

Végre mozgásban is láthatjuk a World of Goo fejlesztőinek legújabb agymenését.

Hirdetés

Aki szerette a World of Goo-t, vagy csak simán komálja az agyament indie fejlesztéseket, annak meg is van a karácsonyi ajándék. A WiiU egyik legelborultabb címe ugyanis a Nintendo konzoljával egy időben érkezik.

A Little Inferno teljes egészében egy kandalló előtt játszódik, ahol is mindenféle dolgokat kell égetnünk, hogy meleg maradjon. Ez persze így elég érdekesen - és unalmasan - hangzik, ám a készítők neve garancia, hogy nem szokványos játékkal lesz dolgunk. Szerencsére akinek nincs pénze WiiU-ra annak sem kell kétségbe esni: a Little Inferno érkezik PC-re is, november 19-én. Alant egy kedvcsináló, de ne feledjétek: a tűzzel játszani veszélyes....

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)