Hirdetés

Mindössze néhány kattintás választ el titeket egy újabb ingyenes játéktól

|

Élesedett az Epic Games Store következő ajándéka, amiben szó szerint a tűzzel kell játszanunk.

Hirdetés

Idén rengeteg címet adhattunk hozzá ingyenesen könyvtárunkhoz az Epic Games Store-on, és még nincs vége a játéközönnek, ugyanis a srácok egy elég komoly ajándékhullámmal zárják az évet. Itt is van a következő díjmentes jóság, ezúttal egy elég furcsa indie játékkal lepett meg minket az Epic.

Hirdetés

A Little Inferno egy olyan logikai alkotás, amiben javarészt egy kandalló előtt csücsülünk, és mindenféle tárgyat meggyújtunk, aztán nézzük, hogyan reagálnak a tűzre. Az biztos, hogy nem egy hétköznapi játékélményt kínál, szóval ha valami különlegesre vágytok, vagy esetleg csak bővítenétek egy újabb címmel a könyvtáratokat, akkor mindenképp érdemes lecsapni rá. A játék fejlesztésében egyébként az a Kyle Gabler is részt vett, aki a nagysikerű és díjnyertes World of Goo-n is dolgozott korábban.

Ide kattintva be is szerezhetitek az Epic Games Store legújabb ajándékát.

Ti kipróbáljátok majd a Little Infernót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)