Hirdetés

Little Inferno - Tüzeljünk ritmusra

|

A tűzzel játszani veszélyes, kerülendő dolog, ugye. A nadrágba brunyálás csak egyike a ránk leselkedő veszélyeknek.

Hirdetés

Érdekes játékkal leptek meg minket a karácsonyi szezonra a World of Goo fejlesztői. A Little Inferno esetében valódi indie címről beszélhetünk, ami innovatív, addiktív, és olcsó. A hab a tortán pedig, hogy akinek a játék nem jött be, de a zene igen, az töltheti azt is bátran.

A Tomorrow Corporation zenei lángelméje ugyanis legalább olyan pompás kis soundtracket dobott össze a Little Infernohoz, mint anno a World of Goohoz, ráadásul ezt is ingyen letölthetjük. Tűzre dobni a legkülönfélébb dolgokat ugyan jó móka, de egy idő után azért - valljuk be - unalmas. Nem úgy a zene, bár ha csak ezzel készülünk a házibulira lehet, hogy pár ismerős furán fog nézni. Erre lehet a zenékért kattani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)