Hirdetés

Little Nightmares - DLC-t sejtet a legújabb kedvcsináló

|

A Little Nightmares készítői a legújabb videóban nem csak azt szedték össze, milyen dicséreteket kaptak a sajtótól, hanem a játék bővítésére is utaltak.

Hirdetés

Az utóbbi hónapok rengeteg kisebb-nagyobb játékmegjelenése között sokan talán megfeledkeztek a Little Nightmaresről, így még azt is hajlandó vagyok megbocsátani a kiadónak, hogy a játékipar egyik kínos trendjét követve külön trailert szentelt az újságírói értékeléseknek. A bűnüket ráadásul az is enyhíti, hogy egy érdekes teasert is a videó végére csempésztek.

Hirdetés

Miután azt is megtudtuk, hány pontot adott a rendkívül nyomasztó hangulatú játékra a nemzetközi sajtó apraja-nagyja, Six egy ablakon néz ki, ahol egy eddig ismeretlen fiú ugrik le valahonnan. Ez alapján nem tudunk másra következtetni, mint hogy a Little Nightmares valószínűleg DLC formájában folytatódik, amiben egy új főszereplőt irányíthatunk majd. Mivel sokan pont az sérelmezték, hogy a platformer kicsit rövid lett, ennek valószínűleg örülni fognak, akik végigjátszották az alapjátékot. Ha pedig magatokkal vinnétek még egy kicsit a játék hangulatát, itt meghallgathatjátok az elég jól sikerült aláfestő zenéket.

Ti beruháznátok egy esetleges DLC-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)