Hirdetés

Little Nightmares - megjelent a második DLC

|

Ismét a Runaway Kidet irányítjuk a Little Nightmares második, The Hideaway című DLC-jében, aminek a launch traileréből kiderül, hogy a Nome-okkal is együtt kell dolgoznunk.

Hirdetés

A rendkívül hangulatos Little Nightmares-zel kapcsolatos egyik leggyakoribb kritika volt a megjelenéskor, hogy Six kalandja viszonylag rövid lett, ezt pedig három DLC-fejezettel próbálják orvosolni a készítők. Ezek közül most befutott a második, The Hideaway című kiegészítés.

Hirdetés

Az első, The Depths című pályacsomaghoz hasonlóan a Runaway Kid nevű szereplőt irányítjuk, az új sztorielemek mellett pedig a Tarsier elmondása szerint összetettebb fejtörők és egy szabadabban felfedezhető terület vár. Ami pedig a Little Nightmares történetét illeti, ezúttal még jobban megismerkedhetünk a Nome-okkal, akik nem csak a titkaikat mutatják meg a Maw gépházában, hanem még segítenek is egy-egy puzzle megoldásában. A harmadik DLC címét egyelőre nem ismerjük, azt viszont már tudjuk, hogy február 10-én érkezik a zárófejezet.

Nektek hogy tetszenek eddig a DLC-k?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)