Hirdetés

Little Nightmares - megjelent a harmadik DLC is

|

A The Residence a Little Nightmares harmadik és egyben utolsó tartalmi csomagja, amit már bárki letölthet és így folytathatja a hátborzongató kalandokat.

Hirdetés

A Little Nightmares gyakran kapta meg azt a kritikát, hogy rövid lett, a Tarsier Studios pedig három DLC-vel szeretné kibővíteni a játékidőt. Ebből kettőt már megkaptunk a The Depths és a The Hideaway képében, a harmadik pedig a napokban vált elérhetővé. 

Hirdetés

A DLC-trilógia főszereplője egy új karakter, a Runaway Kid, aki egy hiba miatt lecsúszik a Maw mélyére, ahol annak legsötétebb titkaival szembesül. A harmadik csomagban kis főszereplőnknek nem kisebb fenyegetéssel kell "szembenéznie", mint a titokzatos Lady-vel annak rezidenciáján, valamint az általa megidézett szörnyekkel. Persze az előlük való menekülésbe belefér néhány halálos puzzle is. Ebből ad ízelítőt a trailer is: 

A Little Nightmares már elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, ahogyan a három DLC-t magába foglaló Secrets of the Maw Expansion Pass is. Természetesen egyszerre is beszerezhetitek őket a Complete Edition kiadás keretében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)