Hirdetés

LittleBigPlanet 2 - szkennelt képek

|

A Sony még be sem jelentette a LittleBigPlanet 2 létezését, ám az interneten már lelkesen keringenek a részletek, és a szkennelt képek.

Hirdetés

A LittleBigPlanet 2 hétvégén kiszivárgott információi után szkennelt képek indultak el hódító útjukon. A feltehetően a GameInformer magazin friss számából származó képek sajnos meglehetősen rossz minőségűek, de az első Little Big Planet játéknál is jópofább képi világ így is jól látható.

A platformer második részének igazi újdonságáról, a szinte határtalan lehetőségeket kínáló „játékszerkesztőről" viszont még semmiféle látható anyag nem érkezett, így meg kell elégednünk a korábban kapott, igazán ígéretes részletekkel. Néhány képet alant, a többit a galériában találjátok, további kérdéseitekkel pedig forduljatok bátran a mindenkor segítőkész játékinfóhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)