Hirdetés

LittleBigPlanet 3 - egy kis Battlestar Galactica is került bele

|

A LittleBigPlanet 3 következő DLC-jében a népszerű sci-fi sorozat, a Battlestar Galactica áll a középpontban.

Hirdetés

A Sumo Digital puzzle-platformerét, a LittleBigPlanet 3-at az egyedisége, a varázslatossága és a szinkronjának minősége emelte ki a műfajból és azért is különösen szerettük, mert olyan témájú jelmezekkel ruházhattuk fel kedvenc bábjainkat, mint a Vissza a jövőbe és a Metal Gear Solid

Sackboy és társainak öltöztetése azonban még nem ért véget, ugyanis megérkezett a LittleBigPlanet 3-hoz a Battlestar Galactica Costume Pack, amelynek köszönhetően a nagysikerű sci-fi széria, a Battlestar Galactica (avagy magyarul Csillagközi romboló) karaktereivé formálhatjuk őket. A leosztás a következő: Sackboy (Starbuck), OddSock (Muffit II), Little Toggle és Big Toggle (Cylon), Swoop (Cylon Raider). 

Az új öltözékekkel felvértezett csomag 1844 forintba kerül a PlayStation Store-ban, de külön-külön is megvásárolhatóak, darabonként 609 forintért.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)