Hirdetés

LittleBigPlanet 3 - megvan a megjelenési dátum

|

Sackboy-jal és barátaival még idén találkozhatunk, a Sony bejelentette a LittleBigPlanet 3 megjelenési dátumát és az előrendelői extrákat.

Hirdetés

Még mindig vicces visszagondolni arra, hogy a Sony E3-as sajtókonferenciáján mekkora ujjongás tört ki, amikor bejelentették a LittleBigPlanet 3-at. A játékra szerencsére nem kell 2015-ig várnunk, a Sony már idén ősszel elhozza nekünk a PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re is megjelenő platformert, számos előrendelői bónusszal egyetemben.

A LittleBigPlanet 3 egészen pontosan november 18-án próbálja meg elcsábítani a PlayStation konzolokat bűvölő játékosokat, akik az előrendeléssel olyan extra tartalmakhoz juthatnak, mint egy Dragon Age: Inquisition jelmezeket magába foglaló csomag – ezt viszont egyelőre csak Észak-Amerikában lehet beszerezni, az európai előrendelői extrákat később ismerteti a Sony.

Ki játszana már most vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)