Hirdetés

LittleBigPlanet - demó és GOTY kiadás a jövő héten

|

A LittleBigPlanet már nem most jelent meg, ám aki még mindig nem élvezhette Sackboy és társainak kalandjait, az most kipróbálhatja.

Hirdetés

A PlayStation 3 egyik legjobb játéka lett az ugrándozós-gondolkodós-aranyos platformjáték, a LittleBigPlanet. Aki még nem játszott vele, az nem tudhatja, mit hagyott ki. Sajnos mivel a jogok a Sony kezében vannak, így nem érkezik a PlayStation 3-on kívül más platformokra előreláthatólag.

Viszont jó hírünk van a PS3 tulajok számára, jövő héten már cibálhatják is lefelé a PlayStation Network-ről a LittleBigPlanet hivatalos kipróbálható verzióját, mely a Game of the Year (Év játéka) kiadással nagyjából egyidőben érkezik. A demó néhány single player pályát és fejtörőt tartalmaz (ezekből jópárat a játékosok csináltak), melyeket akár egyszerre három barátunkkal karöltve próbálhatunk ki. Ezen kívül bárki megtervezheti saját Sackboy-át, illetve felmatricázhatja, berendezheti a környezetet ízlése szerint, s készítményét másokkal is megoszthatja. 

A Game of the Year csomagban 18 a játékosok által készített pálya van, illetve minden pálya készítőjével készült egy-egy interjú, ezek is megtalálhatóak a packban. Ezen felül hét letölthető tartalom is helyet kapott, melyek név szerint a Metal Gear Solid Level Pack - a "Paintinator" paintball fegyverrel, Metal Gear Solid Costumes, Monsters Costumes, Monsters Pack, History Costumes, History Pack, Animals Costumes.A demót szeptember 10-én teszik fel a Sony emberei a PlayStation Networkre, míg a GOTY szeptember 8-án érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)