Hirdetés

LittleBigPlanet - Metal Gear Solid DLC karácsonyra

|

Pompás kis DLC a Sony ajándéka a LittleBigPlanet rajongók számára. Solid Snake és társai babzsákba tömve.

Hirdetés

A LittlegBigPlanet - bár az USA-ban annyira nem sikeres - igencsak nagy rajongótáborral büszkélkedhet. A PS3 egyik húzóneve lett belőle, és tegyük hozzá,hogy teljesen megérdemelten. Az alapvetően rétegjátéknak minősülő alkotáshoz már eddig is érkeztek letölthető tartalmak, de a mostani karácsonyi akció mindent überel. A 6 dolláros kosztüm pakk keretében 4 új "ruhát" kapunk, úgymint Solid Snake, Meryl Silverburgh, Raiden, és Scraming Mantis. Az kosztümök egyenként is megvásárolhatóak lesznek 1.99 dolcsi darabja. Jön még a Metal Gear Solid Premium Level Pack is, ami egyrészt 5+1 pálya lesz ami Metal Gear stílusban készült, ezen kívül a pályaszerkesztőhöz is kapunk ehhez a stílushoz 10 dekorációs elemet, 18 tárgyat, 12 anyagot. A Premium Pack ezenkívül tartalmaz még egy extra kosztümöt (the Gurlokovich Soldier), néhány új zenét, és 72 matricát. A legtutibb újdonság pedig egy új fegyver: a Paintinator. Ezzel a festékpuskával lehet egy kissé "családbarátabb" tűzerőt biztosítani Sackboy számára. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)