Hirdetés

Live from CeBIT #3

|

Üdv Nektek. A második napon további érdekességeket találtunk. Nekem például nagyon bejött a komplett fa borítású számítógép. Ebbe beletartozik a billentyű, a gépház, az egér, sőt még a TFT monitor is. Iszonyat királyul néz ki :) Zalman bácsiéknál megismerkedtünk egy új hűtési eljárással, melynek jelenlegi piaci ára 1200 dollárocska... kb annyi, mint egy komplett gép :D Utunk során egyébiránt tovább erősödött bennünk, hogy valóban eljött a PCI Express ideje. Már majd minden gyártónak készen van az alaplapja és a grafkártyája is. Sajna egyelőre árakat senki sem mert mondani - persze még bőven van esély arra, hogy kiderítsük :) Most pediglen búcsúzom ismét, megint le kell támadnom egy seregnyi céget az érdekességekért :P

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)