Hirdetés

Live from E3 day 2

|

Jó Reggelt, Jó Reggelt! Legalábbis Losziban még igencsak reggel van, bár a város kissé szmogba burkolózott, de nagy örömünkre ma nem is álltunk dugóban olyan sokat. No persze titeket gondolom a pezsgés, a nyomulás, a babe-ek jobban érdekelnek. Hát, hogy is fejezzem ki magamat diplomatikusan: vannak itt meglehetősen jol design-olt hölgyek, most ugye tavasz van, a természet és a hormonok robbanása visszhangzik mindenfelől, nekünk is elég nehez egy-egy jatékra koncentrálni, amikor arra jon egy ilyen lány. Hmmm... Játákfronton láttunk sok szépet és jót, Tony Hawk személyesen ugrabugrált egy félcsőben a kedvünkért, a Midway standján az Adema nevű nu-metal csapat nyomta élőben, míg mi az Y-Project és a WWII RTS exkluzív bemutatóin voltunk. Nagyon bejött nekünk az R.C. Racer, remélem tudunk majd vele nyomulni hamarosan. Rengeteg a Gyűrűk Ura licensz, ahány cég, annyiféle megvalósítással, A Chaser, amelynek kiadása egyelőre nem biztosított, igencsak látványos darab, mindemellett szemelyésen találkoztunk Trevor "Isten" Chan-nel, aki épp a Restaurant Tycoon-t alkotta meg. Láttunk demót az Imperium Galactica 3-ból, s mindezt zárt ajtók mögött, csak nekünk és csak itt mutatták meg. Szerencsére a Haegemonia és a Platoon (A magyar Digital Reality új játékai) igencsak dögösek, ha azt mondom, ütik az élmezőnyt, abban semmi túlzás nincs (Na jó, egy kis elfogultság biztos). A legtutibb mégis az az újdonság, amellyel a GBA-kat TV-re kötik és úgy nyomulnak vele. Mellesleg azért meg kell jegyezzem, hogy nagyon nagy a pörgés konzol téren, s mintha itt nem lenne annyi koreai. A Doom III bemutatója pedig maga a halál. Nem tudom, hogy csinalhatták meg ilyen jól. Felejtsétek el az eddigi legszebb FPS-eket, mert olyan dolog jön, ami lesöpör mindent. Lehet nekiállni álmodozni :) Összefoglalva: rengeteg játék, csodás lányok, barátság, happyness, California, Sunshine... Ez az E3. Jövőre, május 17-én megintcsak el kell zarándokolni ide. De rossz lesz nekünk, sajnáljatok minket előre :))) (A korrektori munkát ezúttal G ügynök vállalta be, mivel T ügynökkel már több, mint egy napja nem tudtunk kontaktust létesíteni.)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)