Hirdetés

Liveblog: nem csak képzelt riport egy amerikai gamer rendezvényről

|

Egészen az Egyesült Államokig utazunk, de azt egyelőre nem mondjuk meg miért, csak azt, hogy miként. Élő blogolás 2 napig!

Hirdetés

Az újságírók - főleg a játékokkal foglalkozók  - élete sokak szerint könnyű. Bejövünk, játszunk, nevetgélünk, szórakozunk, aztán amikor már nagyon úgy érezzük, hogy itt az alkotás ideje, írunk néhány könnyed sort, majd berúgunk. Utóbbi talán az egyetlen valós állítás rólunk, de az életünk messze nem ilyen könn... mondjuk ez a Long Island Iced Tea pont feldobta a napom itt a Santa Monica beachen.

Amíg a többiek bent izzadnak a 41 fokos irodában, én minden munkámat hátrahagyva egészen az amerikai kontinensig utazok, ahol egy olyan játékkal fogok a világon az elsők között játszani, ami az év... nos, minden év egyik legnagyobb dobása. Sajnos a titoktartási köt, így egy bizonyos dátumig semmit nem mondhatok, de annyi biztos - érdemes lesz a GameStar weboldalát nézni hétfő estétől. Akkor ugyanis felszállok egy repülőre, és minden érdekességet megosztok veletek. Sajnos a játékról nem beszélhetek, de szerencsére lesz egy kis időm a rendezvény előtt, így akár még az utazás közben ért impulzusok mellett LA-ben található geek látványosságokat is meg tudom veletek osztani. Hétfő reggeltől tehát indul a móka, bár érdemi tartalmat csak magyar idő szerint kedd déltől várjatok, hála az időeltolódásnak. Az alant látható liveblog magától frissül, F5-öt nyomogatni nem csak felesleges, de kifejezetten nem ajánlott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)