Hirdetés

Livestreamből tudhatjuk meg a World of Warcraft: Shadowlands újabb részleteit

|

John Hight és Ion Hazzikostas mesélnek majd a World of Warcraft új kiegészítőjéről.

Hirdetés

Sajnos az már biztos, hogy idén elmarad a BlizzCon is, és valószínűleg 2021-ig nem hallunk érdemi infókat a Diablo IV-ről, az Overwatch 2-ről, meg semmi másról, amit a Blizzard 2020 utánra tartogat. A Shadowlands viszont változatlanul közeleg, könnyen lehet, hogy augusztusban belevethetjük magunkat az új kalandba.

Hirdetés

Talán a megjelenési dátumot is bejelentik majd a június 9-én 18:00-kor induló bemutató keretében, mely teljes egészében a Shadowlands újdonságairól fog szólni. Természetesen a producer John Hight és a rendező Ion Hazzikostas is otthonról jelentkezik be, de ez nem akadályozza őket a feladat végrehajtásában. A műsort a WoW Twitch és YouTube csatornáján fogják közvetíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)