Hirdetés

Loading Human - nem egy karaktert irányítasz, te vagy a karakter

|

Az Untold Games új, a virtuális valóságot használó játékát olyan klasszikus címek ihlették, mint például a The Secret of Monkey Island, de egy fontos dologban mégis eltér minden mástól.

Hirdetés

Nem egy karaktert irányítunk, hanem valóban mi magunk vagyunk a játékosok.

A játékban az Alzheimer-kórban szenvedő Andrét alakítjuk, akinek bizony gyorsan vesznek el az emlékei. Szerető feleségünk, Michelle azonban korántsem megértő a betegséggel kapcsolatban és nem akarja, hogy az megfosszon minket a közös kapcsolat emlékeitől, így döntésre jut. Mi pedig a Loading Human virtuális valóságában találjuk magunkat, ahol az a cél, hogy segítsenek az életünket a rendszerben megalkotni és megőrizni az utókor számára.

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSIvL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9SbVZ3MHVHQ1VtRSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4={|}

Virtuális karjainkat a Sixense Stem vagy a Razer Hydra mozgásérzékelős kontrollerekkel irányíthatjuk majd, amihez a világ hihetetlen képi élményét az Oculus Rift VR headsetje fogja szolgáltatni számunkra. A projekt ötlete az olasz filmrendező és színész, Flavio Parenti fejéből pattant ki, miután találkozott a virtuális valóság élményét biztosító eszközökkel. Az Untold Games csapatával összeállva megkezdték az ötlet tényleges kivitelezését, a végeredményt pedig úgy kell elképzelni, mint amikor ’Az Egy makulátlan elme örök ragyogása találkozik a Monkey Islanddel a virtuális valóságban’. „A VR technológiájának köszönhetően képesek vagyunk új szintekre merülni az adott területen belül és izgatottan várjuk, hogy megoszthassuk ezt a játékosokkal is. Azt akarjuk, hogy átélhessék milyen is a világot André Gibson szemein keresztül látni, tetteit és mozgását irányítani” - mondta Parenti.

A Loading Human még ebben az évben megjelenik PC és Mac platformokra. Kinek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)