Hirdetés

Loadout - lelki sérülést okozhat az új trailer

|

Erős Happy Tree Friends utánérzésünk van a Loadout: Good Clean Fun minap érkezett videója miatt. Megtekintés csak saját felelősségre!

Hirdetés

Képzeljünk el egy nagyon egyszerű szituációt: a gyerek letölti a free-to-play Loadoutot, anyuka örül, mert rajzfilmes, biztos nem erőszakos, a gyerek meg felnőttkorában sem tudja feldolgozni, hogy miért dugdosta a bácsi a minigunt a lába közé, és miért guggolt egy szál tangában a néni egy halott bácsi fölé.

A Loadout persze rendkívül szórakoztató, de már-már túl sok benne a vér és az erőszak. Mi meg ezért, illetve a rengeteg fegyverért szeretjük, amiket magunk rakhatunk össze a különböző komponensekből. A játék hamarosan PlayStation 4-re is megjelenik, és az biztos, hogy szép lesz, és a next-gen technológiának köszönhetően még több vér terítheti be a játékteret. Ujjé.

Megjelenési dátum még nincs, várhatóan a jövő héten már többet tudunk erről mondani. A játék PS4-en is free-to-play lesz, és mint minden PS4-es free-to-play játék esetében, úgy nagy eséllyel most sem kell Plus előfizetőnek lenni hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)