Hirdetés

Loadout - már Steamen a free to play őrület

|

Az Edge of Reality ingyenes lövöldéje 44 milliárd fegyverrel vár a Steamen. Az azért elég jó.

Hirdetés

A Loadout egy free to play lövölde, ami rengeteg fegyvervariációt és brutális csatákat ígér. Már le is tölthetitek Steamről.

Az Edge of Reality stúdió egy korábbi Mass Effect, Tony Hawk's Pro Skater, The Sims és Dragon Age fejlesztőkből verbuválódott csapat. Nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen játék is sülne ki abból, ha mindegyikük hozott volna valamit "otthonról". De nem ez történt, a Loadout egy többjátékos lövölde lett, amiben a fegyverek vannak a középpontban. Olyannyira, hogy több milliárd kombinációban pakolhatjuk össze azokat az eszközöket, amikkel később drága barátainkat lőjük cafatokra.

 

A Loadout ingyenesen játszható, de ha nem bírtok magatokkal, akkor megvehetitek a Launch Starter Packet, amihez különböző exkluzív felszereléseket és persze egy csomó játékbeli pénzt is kaptok.

A játék már elérhető Steamen és ennek örömére a Rooster Teeth össze is pakolt nekünk egy kedvcsináló trailert. Kedvet, az csinál.

Nektek hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)