Hirdetés

LocoCycle - akár B-kategóriás film is lehetne

|

Freddy Rodriguez, James Gunn és Tom Savini is szerepelnek a LocoCycle legújabb videójában, amit már a trió miatt is érdemes megtekinteni, főleg a Terrorbolygó és a Holtak Hajnala rajongóinak.

Hirdetés

A Twisted Pixel készít egy nagyon fura játékot, ami egyelőre nem nyerte el mindenki tetszését, de kétségtelenül van egy varázsa.

A Sploison Man sorozattal és a The Gunstringerrel ismertté vált Twisted Pixel Xbox 360-ra és Xbox One-ra fejleszti a LocoCycle-t, amiben egy motort irányítva kell előrehaladnunk a pályákon, mely történetesen egy mexikói szerelőt is húz maga után. Ilyen még úgysem volt, úgyhogy bízunk benne, hogy sokan lesznek kíváncsiak rá. Ha a játék nem is, az alábbi videó mindenképp díjat érdemelne, a B-kategóriás filmtrailerek versenyében abszolút esélyes. A LocoCycle valamikor 2014-ben jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)