Hirdetés

LocoCycle - az Xbox One egyik nyitócíme lesz

|

Őrült játékkal készül a Twisted Pixel az új Xbox megjelenésére, melyben egy öntudatra ébredt motort kell majd irányítanunk, aki egész véletlenül verekedni is tud. Érdekes koncepció.

Hirdetés

A Twisted Pixel, mint az Xbox Live Arcade úttörője egyike lesz azon fejlesztőknek, akiknek termékeiből az Xbox One megjelenésekor válogathatunk.

A LocoCycle több okból is elképesztő. Egyrészt elképesztően zseniális maga az ötlet, hogy egy öntudatra ébredt, a harcművészetekben jártas motorral egy spanyolajkú motorost, név szerint Pablót vonszolva száguldozzuk az országutakon, miközben repülő robotokat „karatézunk” le, helikopterekre, propelleres bombákra tüzelünk, és kerülgetjük a lézernyalábokat. Másrészt elképesztő, hogy mindez egy maréknyi taggal rendelkező fejlesztőcsapat agyából pattant ki, bár a The Maw vagy a Ms. Splosion Man után nem is vártunk mást. A megjelenési dátum nem ismert, de jó hír azoknak, akik nem akarnak még váltani: a LocoCycle nem csak Xbox One-ra, hanem Xbox 360-ra is meg fog jelenni. Nincs jó érv arra, hogy az alábbi trailert miért ne tekintsétek meg, úgyhogy semmiképp ne hagyjátok ki. Bővebben az E3-on fogják majd bemutatni, ahova egy játszható demót is visznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)