Hirdetés

LocoCycle - PC-re is érkezik?

|

A Twisted Pixel őrült játéka, amely korábban Xbox-exkluzív volt, a korhatár besorolásért felelős szervek szerint hamarosan PC-re is megjelenhet.

Hirdetés

A Twisted Pixel LocoCycle névre hallgató elborult fejlesztése helyet kapott az Xbox One nyitócímei között, valamint az Xbox 360 is szerepel a listán, de a német korhatár besorolást végző illetékesek úgy gondolják, hogy a PC-sek sem maradnak ki az ámokfutásból.

A Gunstringer és a Ms. Splosion Man mögött álló csapat játékában egy öntudatára ébredt, harcművészeteket űző motor vonszol magával egy Pabló nevű spanyol motorost, miközben repülő robotok, helikopterek és más elvetemült ellenfelek támadják őket. Mindezt hamarosan PC-n is élvezhetjük majd, legalábbis az USK honlapjának bizonyítéka alapján, ahol még jelenleg is látható a LocoCycle számítógépekre szánt változatának besorolása. Várjuk meg a Microsoft közleményét a pezsgőbontással, addig is érdemes megtekinteni az alábbi videót:

Ti örülnétek a portnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)