Hirdetés

Logan Paul 2 millió dollárt költött Pokémon kártyákra, streamben fogja kibontani a csomagokat

|

A Logan tulajdonában lévő kártyacsomagokban több százezer dollár értékű lapok is lehetnek.

Hirdetés

Logan Paul nem tud mit kezdeni a rengeteg pénzzel, amit néha egészen botrányos videóinak köszönhetően kapart össze. Most elköltött 2 millió dollárt első kiadásos Pokémon kártyacsomagokra, és az a terve, hogy aukcióra bocsájtja az összeset a Goldin Auctions cégen keresztül.

A vásár ma kezdődik, és minden csomag 10 000 dolláros árral indul. Az elkelt kártyacsomagokat a vásár végeztével Logan egy streamben fogja kinyitni, hogy aztán a vásárlók láthassák, hogy mit is kaptak a pénzükért.

Hirdetés

Nagyon nagy pénzösszegekről beszélünk, de nem véletlenül. Az elmúlt hónapok bizonyították, hogy a gyűjtők nevetséges összegeket tudnak lecsapni az asztalra egy-egy értékesebb, első kiadásos Pokémon kártyáért. Ha valakinek a kártyacsomagjában ott lapul majd egy Charizard vagy egy Blastoise, az például a tízszeresét is visszahozhatja a kikiáltási árnak.

Logan a streamet február 27-re tervezi, aznap lesz ugyanis a Pokémon franchise 25. születésnapja, mivel egész pontosan 1996. február 27-én jelent meg a Pokémon Red és Green japánban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)