Hirdetés

Logan Paul is bekerül egy idei videojátékba

|

Más népszerű arcok társaságában találkozhatnak majd vele azok, akik hajlandóak fizetni a WWE 2K22 extra tartalmaiért.

Hirdetés

Határozottan érdekes netes jelenség Logan Paul, akit látszólag nagyon sokan ki nem állhatnak, de közben úgy tűnik, mégis érdekli őket, hogy éppen mivel csinált botrányt a youtuber. A videós egyébként a Pokémon-kártyákkal való zsonglőrködés mellett már azt is megmutatta, hogy mit tud bokszolóként (spoiler: nem egy legenda), vagy éppenséggel pankrátorként (újabb spoiler: szintén felejthető). Ám úgy néz ki, hogy a 2K csapata így is méltónak látta Pault arra, hogy bekerülhessen a vadonatúj játékába.

A héten megjelent WWE 2K22 több DLC-t is fog kapni idén, és a részleteket is megismerhettük az extrákkal kapcsolatban. Az elkövetkezendő hónapok során olyan csomagokat vásárolhatnak majd a játékosok, amelyek válogatott arcokat tartalmaznak, köztük igazi WWE-sztárokkal és legendákkal, de a celebek sem maradtak ki.

Hirdetés

A tervek szerint Logan Paul a július 19-én érkező The Whole Dam Pack csomag része lesz, olyan figurákkal együtt, mint például Machine Gun Kelly (a zenész egyébként Megan Fox párja). Ha valaki nem csak a Pokémon-rajongó harcos miatt kattintott, azoknak megmutatjuk azt is, várhatóan milyen DLC-k érkeznek még a játékhoz, kiket hoznak ezek, és mikor számíthatunk a debütálásukra. Íme:

Banzai Pack - április 26.

- Yokozuna
- Umaga
- Rikishi
- Omos
- Kacy Catanzaro

Most Wanted Pack - május 17.

- Cactus Jack
- The Boogeyman
- Vader
- Ilja Dragunov
- Indi Hartwell

Stand Back Pack - június 7.

- Hurricane Helms
- Stacy Keibler
- A-Kid
- Wes Lee
- Nash Carter

Clowning Around Pack - június 28.

- Doink the Clown
- Ronda Rousey
- The British Bulldog
- Mr. T
- Doudrop
- Rick Boogs

The Whole Dam Pack - július 19.

- Rob Van Dam
- Logan Paul
- Machine Gun Kelly
- LA Knight
- Xia Li
- Commander Azeez

A csomagokat külön-külön is megvehetjük, de a szezonbérlet tulajdonosai automatikusan megkapják majd az extra harcosokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)