Hirdetés

Logan Paul zaklatója távoltartási végzéssel és letöltendő börtönbüntetéssel néz szembe

|

Nem a mostani birtokháborítás volt az elborult rajongó első törvénysértése.

Hirdetés

Idén valószínűleg mindenkinek az jut azonnal az eszébe a népszerű videósról, Logan Paulról, hogy az Aokigahara erdőben, vagyis az öngyilkosok erdejében lefilmezett egy halott embert. A YouTuber azóta kapott hideget és meleget is, de még mindig vannak olyan rajongók, akik mindent megtennének azért, hogy a közelébe férkőzhessenek. Ez a rajongás pedig bizonyos esetekben átlép egy határt, és zaklatássá válik. 

Hirdetés

Tahj Deondre Speight pedig bőven túllépett az említett határon. Speight nemrégiben betört Logan Paul ingatlanába, ahol maga a videós csípte nyakon őt. Paul feltartóztatta a hatóságok kiérkezéséig a hívatlan vendéget, érthető okokból pedig azonnal távoltartási végzést is kérelmezett. Most pont került az ügy végére, Speightet bűnösnek találták és nem csak az öt évre szóló távoltartási végzést kapta meg (100 yardnál, azaz 91,44 méternél nem mehet közelebb Paul otthonához, munkahelyéhez vagy járműveihez sem), hanem 45 napot le is kell húznia a börtönben. Ezt követően még két évnyi próbaidő is vár rá.

A szigorú büntetés a bíróság szerint azért volt indokolt, mert messze nem ez az első eset, hogy Speight a tilosban járt, korábban Paul testvére, Jake birtokára is betört. Nyilvánvalóan nem teljesen ép a fickó elméje, ugyanis számos másik alkalommal próbált már bejutni Paul lakásába, és mikor épp elkapták a biztonságiak, az Antikrisztusként mutatkozott be. Bárhogy is, lehet Logan Pault szeretni és utálni, de ilyen alakokkal azért egyikünk sem futna szívesen össze az otthonában. 

A beteges rajongással egyébként Extra Life rovatunk szakértője is foglalkozott, érdemes ezt, valamint ezt a cikket elolvasni a témában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)