Hirdetés

Logitech Bluetooth M555b - Hipergyors görgővel utazóknak

|

Bluetooth technológiát alkalmazó rágcsálóval gyarapodik a Logitech termékfelhozatala, hamarosan kapható a Logitech Bluetooth M555b.

Hirdetés

A laptop és netbook tulajdonosoknak tökéletes útitársnak ígérkezik a Logitech Bluetooth M555b névre hallgató egér, melynek segítségével hipergyorsan végiggörgethetünk hosszú dokumentumokat és weboldalakat, de természetesen választhatjuk a tradicionális precíziós görgetést is.

A mindössze 68 grammos periféria két darab AA elemmel működtethető és energiatakarékos üzemmódjának köszönhetően automatikusan készenlétbe kapcsol, amennyiben meghatározott ideig nem piszkálgatjuk. Súrlódásnak ellenálló görgőkkel, öt programozható gombba és érzékeny kurzorvezérlést biztosító lézeres érkeléssel büszkélkedhet az M555b. A Logitech Bluetooth M555b megjelenésére a hónap folyamán számíthatunk 59.99 dolláros kiskereskedelmi áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)