Hirdetés

Íme a Logitech új csúcskormányai, a G29 és a G290

|

Nem sokkal az új modellről készült képek kiszivárgása után hivatalosan is leleplezte új kormányait a Logitech, a műszaki jellemzők mellett viszont egy eddig ismeretlen modellel is megismerkedhetünk.

Hirdetés

Néhány hete szivárgott ki egy pár kép a Logitech új komrányáról, a G29-ről, a gyártó pedig most be is jelentette az első PlayStation 4-gyel is kompatibilis kormányát, a G290-es testvérmodellel együtt. Az új kormányok nem olcsók, de az új csúcsmodellekkel ez már csak így szokott lenni.

A G29 egyébként nem csupán a Sony új konzoljával, hanem a PlayStation 3-mal is használható, a vele együtt kiadott G290 pedig Xbox One-hoz és PC-hez csatlakoztatható. A fő különbség a gombkiosztásban jelenik meg, a legtöbb jellemzőjében megegyezik a két kormány: mindkettőt egy duplamotoros force feedback-rendszerrel látták el, három pedállal érkeznek, a tartós és kényelmes anyagokkal borított kormány pedig 900 fokban fordítható el.

A Logitech egyébként azt ígéri, hogy az új kormányok nem lesznek hangosak sem, viszont botváltót nem találunk a csomagban. Ha nem elégednénk meg a kormány mögött található váltókarokkal, a Driving Force Shifter nevű, külön megvásárolható váltót viszont használhatjuk a G29-cel és a G290-nel. Az új kormányok érkezésére egyébként a játékfejlesztők is felkészülhettek, a DriveClub fejlesztésének vezetője pélsául rögtön megírta Twitteren, hogy a játékuk támogatja a G29-et a kormány megjelenésekor.

A Logitech magyar oldalán 127999 forintos árat írnak a két új kormányhoz, a fent említett botváltó még nagyjából 20 ezer forintot kóstál. A gyártó a megjelenés idejével kapcsolatban elég homályosan fogalmazott, annyit írtak, hogy Amerikában a G29 júliusban, a G290 pedig valamikor októberben jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)