Hirdetés

Logitech G302 Deadalus Prime - a MOBA-játékosokat célozza meg az új egér

|

A Logitech kikérdezte a világ legjobb MOBA-játékosait, majd megalkotta az egeret, amivel bárki profivá válhat.

Hirdetés

A Logitech általában tudja, mire érdemes odafigyelni, ha PC-perifériákról van szó, és ez nincs máshogy a gamer egerek terén sem. A cég egyik terméke felkerült a PC World 5 legjobb gamer egeret ajánló listájára is, de természetesen a fejlesztés ezen a szinten sosem állhat meg. Ezúttal a MOBA-játékokhoz igyekeztek elkészíteni a lehető legjobb társat.

A G302 Daedalus Prime MOBA névre hallgató jószágon gamer egereknél már-már kötelezőnek számító érzékenység-állítási lehetőség mellett 6 programozható gombot találunk. Az elég stílusosan kialakított (és valószínűleg rendkívül kézreálló) eszköz „a legjobb a MOBA-játékokhoz, a rendelkezésre álló legfejlettebb technológiával egyesítve a kényelmet és strapabírást " - mondta új üdvöskéjükről a gamer cuccokért felelős részleg feje, Vincent Tucker.

Az olyan nagyágyúk, mint a Team SoloMid, Cloud 9, a koreai CJ Entus Frost és CJ Entus Bale, valamint az Invictus Gaming megkérdezésével fejlesztett egér gombjai egyenként húszmillió kattintást is kibírnak, mielőtt beadnák a kulcsot. Emellett az alacsony súly, a súrlódást minimalizáló anyagválasztás és egy spéci, Delta Zero névre keresztelt szenzorfajta felelnek a kurzor lehető legpontosabb és leggyorsabb irányításáért.

Ez utóbbi főleg azért jó gamereknek, mert két, más eszközöknél gyakori hibát küszöbölnek ki. Először is, sokan úgy gondolják, a magasabb DPI-adat jobb pontosságot is jelent, pedig egy pontatlan szenzor esetén egy magasabb DPI-beállítás csak felnagyítja a meglévő hibákat. A Delta Zero szenzoroknál tehát a pontosság, és nem az érzékenység az elsődleges cél.

Másodszor pedig: sok egér úgynevezett egér-gyorsítást használ, ami azt jelenti, hogy a kurzor nagyobb távolságot tesz meg, ha gyorsabban húzod az egeret. A kiélezett szituációkban szükséges kiszámíthatóság érdekében a Delta Zero technológiával ellátott egerek esetében szó sem lehet erről a jelenségről.

Nekünk bejön. Ti milyen rágcsálót nyüstöltök most?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)