Hirdetés

Logitech G - Királyság

|

Imádom a Logitechet:) Szerintem a világ egyik leginnovativabb gyártója, mindig képesek olyan újdonságokkal előrukkolni, amitől az ember áll és bámul. A cég célkeresztje most a progamerekre fordult, hisz nekik szánják a Logitech G egércsaládot. Két rágcsáló került most bemutatásra, a G7 mely vezeték nélküli, míg a G5 vezetékes, de tulajdonságaik annyiban egyeznek, hogy mindegyik 2000 dpi-s felbontással rendelkezik. A fő érdekesség viszont csak most következik! A G5-ös egér aljára 1,7 illetve 4,5 grammos súlyokat helyezhetünk kedvünk szerint, előtérbe helyezve ezzel a mértani percizitást. Mindkét fajta súlyból találunk a csomagban 8-8 darabot. Természetesen új meghajtó programot is kapnak a kicsikék SetPoint névvel, amivel további finomhangolásokat végezhetünk. A G7 100, míg a G5 70 dollár körül áron lesz forgalomban.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)