Hirdetés

LoLfoglalás - a magyar eSport halott, de már jobban van!

|

Miközben mindenfelé temetik a magyar eSportot, a LoLfoglalás nevű kupasorozat lassan a finishbe ér.

Hirdetés

Június 21-én, a SYMA csarnokban rendezik meg a LoLfoglalás döntőjét, annak a legnagyobb magyarországi eSport rendezvénynek a végső összecsapását, amelyen mintegy 2500 résztvevő, 474 csapat mérte össze a tudását.

A versenynek hatalmas feneket kerítenek, a két döntős (a DFM Alphazors és a DFM Wasteland Heroes) nagy színpadon, nézők tömege előtt csap össze a kupáért, amely remélhetőleg nem csak egy játék, de egy egész sportág jövőjét meghatározza.

Bár a nyeremények leszervezése miatt várni kellett a bejelentéssel (nem is kicsit, elvégre június nyolcadikán már "mindenki győztes volt", vagyis a 16 csapat, aki egymásnak esett, mind kap valami jutalmat) - de úgy gondolom, hogy megérte a türelem.

A 9-16. helyezettek 5x1000 RP-t kapnak jutalmul, míg az 5-8. helyezettig jutók markát 5x 2000 RP üti. A negyedikek, illetve a dobogó harmadik fokára állók már "jobban jártak": mindegyikük hazavihet egy-egy Razer BlackWidow Stealth gaming billentyűzetet, egy Razer DeathAdder gaming egeret, egy Razer Kraken fejhallgatót, és egy Goliathus Medium Speed egérpadot - a mondhatni kötelező 4000 RP-s jutalom mellett.

A döntőben összecsapó gladiátorok közül pedig már a vesztes sem szomorkodhat: a csapat 500 ezer forinttal lesz gazdagabb (szép kis zsebpénz), a már említett Razer cuccokon kívül, illetve 6000 RP-t, és egy kizárólag versenyeken megszerezhető "Diadalmas Ryze"-t is kapnak, csak a biztonság kedvéért.

A legjobb csapat pedig a már felsorolt Razer cuccok és jutalmak mellett 8000 RP-t, valamint másfél millió forintot vihet haza most szombaton. Csak amikor sóhajtozunk, hogy sehol semmi versenyszerű játék, akkor azért ez jusson eszünkbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)