Hirdetés

Lopakodásban és harcban is otthonosan mozog a Marvel's Spider-Man: Miles Morales címszereplője

|

Egy friss gameplay videóban nézhetjük meg, mire lesz képes a hálószövő szuperhős.

Hirdetés

A 2018-ban megjelent Marvel's Spider-Man egyértelműen az egyik legütősebb PlayStation 4-exkluzív játék, így nem is csoda, hogy sokan várják már a kaland újabb felvonását, amiben ezúttal Miles Morales kapja a főszerepet. Peter Parkert irányítva alaposan elláthattuk az életünkre törő rosszfiúk baját az Insomniac Games korábbi játékában, és az eddig kikerült felvételek tanúsága szerint az új főszereplő is keményen odacsap majd, amikor harcra kerülne sor.

Hirdetés

Exkluzív videóval jelentkezett a Game Informer, ami ugyan nem túl hosszú, viszont megnézhetjük benne, hogyan bánik el Miles egy csapatnyi gazfickóval. Az egyszerűbb támadások mellett néhány speckó mozdulatot is láthatunk, ráadásul az anyag remekül megmutatja, hogy nem mindig a nyílt támadás a legjobb stratégia, hiszen a hálószövő hős lopakodásban is jeleskedik, így pedig képes lehet alaposan meglepni a gyanútlan ellenfeleket.

Ti várjátok már a Marvel's Spider-Man: Miles Morales megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)