Hirdetés

Lopott World Racing demó

|

GH-s barátaink jelentették, hogy egy újabb játék, a World Racing esett zsebtolvajlás áldozatául... A játék kiadója megerősítette, hogy egy 'Hockenheim' fedőnevű demó valóban illegális módon elhagyta a bázisukat és letölthető (volt) néhány oldalról, ami azonban egyáltalán nem javasolt, mert a program közel se végleges állapotú demó változata tele volt hibákkal és például csak akkor lehetett feltelepíteni, ha kiírtuk előtte CD-re. A TDK nem adott felvilágosítást arra nézve, mikor terveznek kiadni egy végleges demót. Két variáció van. Az egyik az, hogy a lopás késlelteti a munkát, így késni fog a megjelenés is; a másik pedig az, hogy ráhajtanak a srácok és megpróbálnak minél hamarabb villantani valami ütőset (feltehetően ez utóbbi célból lopták ki a cuccot).

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)