Hirdetés

Lopta az Apex Legends új karakterének dizájnját a Respawn?

|

Egy indie fejlesztőcsapat vádolja az EA-t, és úgy tűnik, nem teljesen alaptalanul.

Hirdetés

Előfordul, hogy egyik-másik játék hősei igencsak hasonlítanak egymásra, de vannak olyan helyzetek, amikor tényleg egyértelmű, honnan gyűjtöttek inspirációt a művészek. A mostani eset kissé véleményes, mert egyik karakter sem teljesen egyedi, láttunk már hozzájuk hasonlót a múltban.

Az egyik oldalon az Apex Legends nyolcadik szezonjának újonca, Fuse áll, aki egy őszülő, kicsit cowboyos rosszfiú, számottevő bajusszal, szemfedővel és egy robotkarral. A másikban Hunter látható, a megjelenés előtt álló BulletVille egyik arca, akinek szintén robotkarja, bajsza, hasonló haja van, és az egyik szemét valami ugyancsak takarja. Bár ez a promóciós képeken nem látszik, a videóban megfigyelhettük, hogy Fuze egy halálfejes övet visel - épp úgy, mint Hunter.

Hirdetés

Legyinthetnénk az egészre, mondván csak egy indie csapat akar új játékának ilyen módon ismertséget szerezni, de a PocketGamer kiderítette, hogy a BulletVille-t fejlesztő NOWWA korábban partnerségre lépett az EA-vel, és októberben, amikor már volt a játékból játszható változat, a kiadó tesztelést szervezett. Felmerült, hogy az EA Originals program keretében az Electronic Arts segít majd megjelentetni a BulletVille-t, de ezzel meg akarták várni a béta változatot.

Azért emelt szót a NOWWA, mert attól tartanak, hogy játékukat egy Apex Legends-klónnak bélyegzik, pedig egyáltalán nem az. Várjuk, mit válaszol majd az EA. Szerintetek valóban lopás történt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)