Hirdetés

Lopták a FarmVille-t

|

Mások ötleteiből ollózták össze a népszerű Facebook játékot egy volt alkalmazott szerint

Hirdetés

Egy volt Zynga alkalmazott állítása szerint korábbi főnöke arra utasította a FarmVille fejlesztése alatt, hogy lopja el és használja mások ötleteit.

A kitálaló ex-munkatárs még a Zynga főnök Mark Pincus szavaira is tisztán emlékszik: „Kiba**ottul nem akarok innovációt. Nem vagytok okosabbak, mint a versenytársaitok, Csak másoljátok le amit azok csinálnak, amíg nem hozzátok az ő számaikat." A volt alkalmazott elmondta továbbá, hogy a Google „Don't Be Evil" mottója után a Zyngánál a „Do Evil" a nemhivatalos cégfilozófia. „Megkockáztatom kimondani, hogy ez volt eddig a leggonoszabb hely, ahol dolgoztam, kulturális és üzleti szempontból is." -mondta. „Mindent megtettem azért, hogy ismerőseim még véletlenül se menjenek dolgozni a Zyngához." A lopás egyébként nagyon jól sikerült, hiszen cirka 84 millió felhasználója van a FarmVille-nek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)