Hirdetés

The Lord of the Rings Online - klasszikus szervereken játszhatunk

|

Aki lemaradt a hőskorról vagy hiányolja azt, hamarosan megkapja a lehetőséget, hogy az elejéről kezdhesse a kalandot.

Hirdetés

Miután a Blizzard belevágott a World of Warcraft Classic-ba, mások is ihletet kaptak. Ezúttal a The Lord of the Rings Online fejlesztői jelentették be a legendary szervereket.

Hirdetés

Kezdetben csak az alapjáték tartalmai lesznek elérhetőek, és 50-es szintig lehet majd fejlődni. A szinthatárt folyamatosan növelni fogják (tehát nem maradnak meg az alapjátéknál), így az elejétől a mai kiegészítőig átélhetjük majd a The Lord of the Rings Online történelmét. A szolgáltatás indulásakor egyébként a mai kényelmi lehetőségek és új kasztok is elérhetőek maradnak.

Ez a folyamatosan bővített szerver nem lesz elérhető az ingyenes játékosoknak, csak a VIP tagoknak, így aki részese akar lenni a kalandnak, annak fizetnie kell majd érte. Indulási dátum egyelőre nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)