Hirdetés

Lord of the Rings Online - végre tényleg elértük Mordort

|

Csak pár napot csúszott a Lord of the Rings Online legújabb kiegészítője.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy a Lord of the Rings Online legújabb, Mordor nevezetű kiegészítője nem tudott elstartolni a tervezett időpontba. Szerencsére nem kellett sokáig várniuk az MMORPG rajongóinak az új expanzióra. 

Hirdetés

A Mordornak eredetileg július 31-én kellett volna élesednie, de egy csúnya bug miatt a fejlesztők eltolták a megjelenést. Tegnap azonban már valóban frissültek a játék kliensei és Középfölde kalandorai tényleg bejuthattak Mordor földjére. A játék 2007-es megjelenése óta erre a pillanatra vártunk, de ha valakinek még picit fokozni kellene a lelkesedését, akkor bátran nézze meg a szintén tegnap kiadott launch trailert.

A Lord of the Rings Online kizárólag PC-re elérhető, és free-to-play fizetési modellt követ, a Mordor kiegészítőt viszont külön kell megvásárolnunk. Ára 40 dollár, de választhatnak a fanatikusok 130 dolláros Ultimate kiadást is. 

Ti benéztek majd Mordorba? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)