Hirdetés

Lord of the Rings Online - kiderült, mikor érjük el Mordort

|

Egy új faj, több száz küldetés és egy tíz éve várt helyszín kap helyet a Lord of the Rings Online hatodik kiegészítőjében.

Hirdetés

Belegondolni is szédítő, de már több mint tíz év telt el a folyamatosan bővülő Lord of the Rings Online megjelenése óta. A kezdetben csak Angmarig elnyúló térképhez kellemes gyakorisággal toldották hozzá az új régiókat, most pedig végre elérkeztünk oda, ahová 2007 óta minden játékos el akart jutni. 

Hirdetés

Július 31-én ugyanis élesedik a Lord of the Rings Online szám szerint hatodik kiegészítője, ami nemes egyszerűséggel a Mordor címet viseli. Bizony, végre eljutunk Sauron küszöbére, ahol ork hordák leselkednek minden kósza szikla mögül. A kiegészítő több mint 300 küldetést tartalmaz, valamint a készítők összedobtak egy újfajta hűségrendszert is, amelyben előrehaladva a különféle frakcióknak nyújtott segítségünkért cserébe értékes javakhoz juthatunk. Mindezeken túl egy új játszható faj, a High Elves is bekerül a játékba - kérdés persze, ez mennyire hozza majd lázba a közösséget, tekintve hogy a "hétköznapi" elfek már a kezdetek óta választhatóak. 

Persze senki se gondolja, hogy Mordor a teljes utazás végét jelenti, még bőven vannak tervei a fejlesztőknek. Az alábbi livestreamben ezekről is mesélnek. 

A Lord of the Rings Online ingyenesen játszható, de a Mordor kiegészítőt külön kell megvásárolni. Háromféle csomag létezik, az alapkiadás már 40 dollárért elvihető, de 130 dollárért olyan pakkot is választhatunk, ami tele van extra jutalmakkal

Én nagyjából a Rohan bővítmény érkezésekor hagytam abba a Lord of the Rings Online-t (nem tudtam megbarátkozni a lovas harcrendszerrel), de körülbelül 4500 játékóra után most azt érzem, érdemes lenne újra elővenni kedvenc guardian karakteremet. Ti ki fogjátok próbálni az új LotRO kiegészítőt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)