Hirdetés

Lord of The Rings Online - még három évig biztosan folytatódik a kaland

|

A Turbine 2017-ig hosszabbította meg a Lord of the Rings licencet, úgyhogy nincs mitől félnetek, Középfölde jámbor népe.

Hirdetés

Lord of the Rings Online-hoz nemrégiben érkezett a Riders of Rohan, és a Helm's Deep kiegészítő, de ennek ellenére egy pillanatra úgy látszott, hogy sötét fellegek kúsztak be Középfölde felé (modorosság off).

A játék egyik közösségi menedzsere korábban azt mondta, hogy nem terveznek több dungeont és raidet pakolni a játékba, ráadásul komolyabb technikai problémákról is mondott valamit, úgyhogy a játékosok joggal húzták össze WTF-formájúra a szemöldöküket.

 

Viszont a hivatalos fórumon egy másik menedzser sasként hozta a jó hírt, miszerint a Turbine megújította a licencet. "Csak azért néztem be, hogy újra eloszlassam a licence körüli kételyeket. Még jóval korábban, 2013. júliusában azt mondtuk, hogy még sok évig tervezzük a LOTRO támogatását. Szeretnék nagyon egyértelmű lenni ezzel kapcsolatban, hogy megelőzzem a későbbi értetlenkedést és félreértéseket. A licencet megújítottuk" - írta Sapience. Később azt is elmondta, hogy egészen 2017-ig birtokolják a jogokat.

Szóval nincs mitől félni, vigyétek tovább azt a gyűrűt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)