Hirdetés

Lord of the Rings Online: Tiltakozás a Pajkos Póni előtt ma este

|

Az európai szerverek még mindig nem ingyenesek, és sehol egy hír arról, mikor lesznek majd azok...

Hirdetés

Sok játékos megunta már, hogy az európai Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar oldalain nincs semmilyen információ a változásokról, miközben az amerikaiak már vidáman tolják az ingyenes változatot.

Se egy dátum, se egy hír, hogy kb. mikor várható, sőt az sem, hogy nem várható. Semmi. Ezt unták meg a játékosok és ma estére az európai Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar Laurelin szerverén csendes demonstrációt szerveznek Bree-ben a Pajkos Póni (Prancing Pony) fogadó elé. Közép-európai idő szerint este 8-kor (8 PM CET) kérik, minél többen jelenjenek meg, hogy lehetőleg lefagyjon tőle a szerver - egyfajta figyelmeztetésként, hogy a játékosok várják az információt.

(Infó azoknak, akik esetleg csak a "móka" kedvéért néznék meg - egy tryout regisztrációval és a kezdőhely végigjátszásával kb fél-3/4 óra alatt képes lesz a karakter Breebe eljutni és részt venni a megmozduláson.  (emberrel érdemes ilyenkor kezdeni)).

Kétségtelenül szomorú, hogy százak tiltakozása minden bizonnyal tönkre fogja tenni néhány ártatlan játékos szombat esti szórakozását - együttérzek ez utóbbi játékosokkal - azonban a hivatalos fórum 200 oldalas topikjában feltett kérdésekre, amelyek ezzel a témával foglalkoznak, még egy válasz sem érkezett - így a felháborodás is érthető...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)