Hirdetés

Lord of the Rings: War in the North nyereményjáték!

|

A CNG.hu és a GameStar közös nyereményjátékában két ajándékcsomagot sorsolunk ki, melyek tele vannak értékes ereklyékkel.

Hirdetés

November kilencedikén, azaz holnap jelenik meg hazánkban a legújabb, a Gyűrűk ura világában játszódó játék, a The Lord of the Rings: War in the North.

Ennek örömére rendkívül egyszerű módon nyerhettek két ajándékcsomagot, melyeknek tartalma a következő:

Lord of the Rings: War in the North póló

- Lord of the Rings: War in the North kitűzőcsomag (4db 4cm átmérőjű kitűzővel)

- Lord of the Rings: War in the North spirálos jegyzetfüzet*

- Lord of the Rings: War in the North 1 GB-os pendrive


A későbbi félreértések elkerülése végett fontos megjegyezni, hogy játékot egyik csomagban sem találtok, csak azokat a tárgyakat, melyeket fent is említettünk. "De hogy lehet ezt megnyerni?" - merül fel a kérdés teljesen jogosan. A titok a következő:

- Ha még nem tettétek meg, lájkoljátok a GameStar Facebookos oldalát, és az ott lévő, erről a nyereményjátékról szóló bejegyzést.

- Ha ez megvan, látogassatok el a CNG.hu Facebookon található oldalára, és ott is nyomjatok egy lájkot.

- Várjatok péntek délutánig, amikor is megtörténik a sorsolás, és kiderül, hogy ki tudhatja magáénak a csodás ajándékcsomagot, amelyről további képeket itt találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)