Hirdetés

Lords of the Fallen - egész jól fogyott, két év múlva jön a folytatás

|

Bár év játéka nem lett, a Lords of the Fallen nem teljesített olyan rosszul a kasszáknál. Az eladási számok elegendőek voltak ahhoz, hogy elkezdődjön a folytatás fejlesztése - de azt már nem a Deck13 készíti.

Hirdetés

Lehet, hogy alulbecsültük a CI Gamest és a Lords of the Fallent. Az egy dolog, hogy június végén érkezik az önkényesen, alaptalanul „Év játéka kiadásnak” nevezett Lords of the Fallen: Game of the Year Edition, de hogy a játék eladásai majdnem elérték az egymilliót, az tényleg meglepő.

A maga 70 pont közeli Metacritic átlagával végülis nem bukott, de mivel nem akart a Dark Souls árnyékából kilépni, nem is lett kiugróan jó. Mondjuk már azzal, hogy „Dark Souls-szintű nehézséget” ígértek, már sokakat megnyertek.

Marek Tyminski, a CI Games főnöke elmondta, hogy a Lords of the Fallenből több mint 900 000 példány fogyott, és már ezzel elégedettek, de hajtanak az egymillióra. Szerintük (és ebben egyébként igazuk van) ez nem olyan rossz egy új IP-nek. A folytatást elkezdték tervezni, de nem az eredeti fejlesztő, a Deck13 segítségével. A váltás okát nem akarták elárulni, csak annyit, hogy a Deck13 most máson dolgozik, és ők nem tudnának még 2017-re sem végezni a Lords of the Fallen 2-vel. Az új csapatot még nem nevezték meg, de két év hosszú idő; izgatottan várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)